VIDEO - Mirza Selimović i Milica Todorović rasturili Youtube

REKORD

VIDEO - Mirza Selimović i Milica Todorović rasturili Youtube

Objavljeno na dan 18.04.2019 - 05:20 | Izvor: USKinfo.ba | expresstabloid.ba


Milica Todorović i Mirza Selimović prvi put su zajedno zapjevali u duetskoj numeri pod imenom „Avet“. Osim sjajne pjesme, publici su ponudili i atraktivan spot u kome se Milica prvi put pojavila golišava, odnosno samo u donjem vešu.

Izgleda da se to publici izuzetno dopalo, jer je pjesma „Avet“ za prvih 48 sati već imala milion i 700.000 pregleda na Youtube-u. Ovo je nezapamćen rekord kada su nove pjesme u pitanju, i ako nastave ovim tempom oboriće sve rekorde.

Milica inače drži rekord kada je u pitanju preslušavanje pjesama, a njena numera „Moje zlato“ koju je objavila prije četiri godine sa MC Jankom ima gotovo 140 miliona pregleda.

Inače, u spotu za numeru „Avet“ ona je pokazala svoju provokativniju stranu, pa se snimala samo u donjem vešu.

-Nije bilo lako, spot smo snimali po izuzetnoj hladnoći, a radili smo dva dna i do sedam ujutru tako da sam poslije seta bila bolesna. Danima sam pila antibiotike poslije snimanja, ali sada kad vidim kako to izgleda i koliko se ljudima dopada nije mi žao – rekla je Milica.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!