VIDEO - Mladić brutalno tukao taksistu koji je morao potegnuti za pištolj i pucati

HRVATSKA

VIDEO - Mladić brutalno tukao taksistu koji je morao potegnuti za pištolj i pucati

Objavljeno na dan 16.04.2019 - 07:54 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Nasilnik (23) je pretukao 51-godišnjeg taksista u nedjelju oko 5:30 u Ilici na zagrebačkom Črnomercu. Zadao mu je teške tjelesne ozljede. Taksist je pucao u zrak iz pištolja, ali mladić ga je svejedno nastavio udarati, čak i nakon što je čovjek ušao u auto.

Snimak brutalnog premlaćivanja kruži društvenim mrežama.

“Jučer, 14. aprila oko 5.30 sati na Črnomercu u Ilici, tijekom vožnje taxi vozilom 23-godišnjak je fizički napao 51-godišnjeg vozača taxija nakon verbalnog sukoba suvozača s poznatim mu suputnicima na stražnjem sjedalu. Tokom sukoba vozač je zaustavio vozilo i izašao van s namjerom da spriječi daljnji napad na sebe. Za njim je izašao i 23-godišnjak koji ga je nastavio fizički ozljeđivati i tom prilikom je 51-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u zrak, nakon čega je na mjestu događaja pričekao dolazak policije.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje je u toku”, objavila je zagrebačka policija.

Na snimci se vidi kako mladić tuče taksistu. Udara ga u glavu dok se čuje kako mu taksist govori: “Molim te, ne čini to, morat ću te povrijediti”.

Mladić ga svejedno nastavlja mlatiti, vičući mu da makne pištolj. Snimatelji se smiju i govore kako “šajba” traje već dvije minute.

Zatim je taksist ispalio pucanj u zrak.

Mladić ni tada nije stao, nego je nastavio udarati taksista i vikati na njega. Taksist je naposljetku ušao u auto, a mladić ga je i dalje mlatio. Udarao ga je sve do kraja snimke.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!