Marketing USKinfo.ba
VIDEO - Mladići bez povoda pretukli beskućnika, jedan od njih osuđen na četiri i po godine zatvora

OBJAVLJEN SNIMAK

VIDEO - Mladići bez povoda pretukli beskućnika, jedan od njih osuđen na četiri i po godine zatvora

Objavljeno na dan 24.02.2020 - 13:28 | Izvor: USKinfo.ba | faktor.ba


Skupina mladića u engleskom gradu Bristolu bez ikakvog povoda napala i pretukla beskućnika koji je sjedio ispred lokalnog McDonald's restorana.

Abdifathi Ibrahim (20) bio je jedan od četiri mladića koji su napali beskućnika, kojeg su, nakon što je završio na podu, počeli nemilosrdno udarati po tijelu.

Incident je trajao 15-ak sekundi, dok nepoznata žena nije prišla kako bi zaustavila tučnjavu. Mladići su otišli, a beskućnik je ostao ležeći na zemlji i previjajući se u bolovima, prenosi Daily Mail.

Ibrahim je osuđen u četvrtak na četiri i po godine zatvora, nakon što je proglašen krivim za napad koji se dogodio 4. marta prošle godine. Drugi muškarac, te dva maloljetnika koja se pojavljuju na snimku se procesuiraju odvojeno.

Tužilac James Haskell je pred sudom izjavio da je činjenica da žrtva nije pretrpjela teže povrede posljedica čiste sreće.

- Gospodin Ibrahim i njegovi prijatelji su zatim otišli, gotovo slaveći ono što se upravo dogodilo. Svjedok je pozvao policiju, a gospodin Ibrahim je uhapšen 21. augusta prošle godine – kazao je Haskell.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!