VIDEO - Na UFC spektaklu viđen obostrani nokdaun, Cris Cyborg uputila čak 125 udaraca

NEVIĐENA BRUTALNOST

VIDEO - Na UFC spektaklu viđen obostrani nokdaun, Cris Cyborg uputila čak 125 udaraca

Objavljeno na dan 28.07.2019 - 17:43 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Max Holloway je odbranio naslov prvaka perolake kategorije, dok je Brazilka Cris Cyborg imala pobjednički povratak na sinoćnjem UFC 240 eventu održanom u kanadskom Edmontonu.

Borbu između Cyborg i Felicije Spnecer obilježio je ogroman broj primljenih udaraca kanadske borkinje, a Brazilka je na kraju slavila sudijskom odlukom.

Naime, Cyborg je u tri runde ispalila 125 udaraca, od čega je 111 bilo značajnih, ali je Spencer sve udarce stojički primila te pokupila simpatije MMA fanova. 

Sinoć je viđen i obostrani nokdaun u meču između Geoffa Neala i Nika Pricea krajem 1. runde, kada su obojica uputili udarce koji su odsjeli na glavi te potom završili na podu. 
Geoff, koji je projekt predsjednika UFC-a Dane Whitea, preživio je taj trenutak te nakon toga tehničkim nokautom u 2. rundi odnio pobjedu. 

Podsjetimo, White putem projekta Contender Series traži talentovane borce koji bi mogli uzburkati vode u UFC-u te pobjednike nagrađuje ugovorom s najcijenjenijom MMA organizacijom.


TAGOVI
UFCKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!