VIDEO - Napravljen novi kraj Game of Thrones, fanovi oduševljeni: Ovakav kraj zaslužujemo

!

VIDEO - Napravljen novi kraj Game of Thrones, fanovi oduševljeni: Ovakav kraj zaslužujemo

Objavljeno na dan 19.06.2019 - 10:02 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Iako je posljednja epizoda Igre prijestolja emitirana prije mjesec dana, brojni se fanovi i dalje ne mogu pomiriti s načinom na koji je završila serija koju su pratili osam godina, prenosi Index.hr.

Rasprave o tome kako je trebala završiti na internetu ne jenjavaju, a jedan je Youtuber odlučio uzeti stvar u svoje ruke i napraviti svoju verziju završetka, a većina fanova se slaže da je njegov kralj bolji od originalnoga.

„Scenarist sam i imam šest godina iskustva u pisanju za film i televiziju. Mislim da je kraj Igre prijestolja napravljen nezgrapno i da su ga požurili. Ova serija zaslužuje bolji kraj“, objasnio je Daniel Whidden.

Njegovu je verziju do sad pregledalo više od četiri miliona ljudi, a sudeći prema komentarima, mnogima od njih se svidjela više nego originalna.

Na samom početku naglasio je da će poštovati broj epizoda kako bi imao ista ograničenja kao i scenaristi Weiss i Benioff.

Jednom od najvećih grešaka u seriji, navodi, smatra preranu smrt Noćnog kralja, a također je zamjerio što je razvoj nekih likova u zadnjoj sezoni potpuno zanemaren.

Promjene bi, kaže, uveo tek od treće epizode, a i u njoj bi promijenio samo kraj.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!