VIDEO - Navijač Grčke brutalno pretučen tokom utakmice protiv Gibraltara

Kalifikacije za plasman na SP u Rusiju

VIDEO - Navijač Grčke brutalno pretučen tokom utakmice protiv Gibraltara

Objavljeno na dan 15.10.2017 - 14:04 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Prije pet dana nogometaši Grčke pobijedili su slabašni Gibraltar 4:0 u zadnjem kolu kvalifikacija za plasman na SP u Rusiju.

Grci su tom pobjedom osigurali drugo mjesto ispred BiH i put do Rusije tražit će preko baraža. Žrijeb dodatnih kvalifikacija održat će se u utorak, a Grci za protivnike mogu dobiti Hrvatsku, Švedsku, Švicarsku ili Italiju.

Stadion Georgios Karaiskakis u Pireju bio je krcat, navijači su došli podržati svoju reprezentaciju, ali u jednom trenutku klupski animoziteti isplivali su u prvi plan. Navijači dvaju najvećih grčkih klubova, Panathinaikosa i Olympiakosa, ne podnose se, mržnja traje već desetljećima, a da je to doista tako, uvjerili smo se i prošlog utorka.

Jedan navijač PAO-a u zelenom dresu zalutao je na tribinu gdje su bili smješteni navijači kluba iz Pireja, a ovi kad su ga ugledali, počeli su ga brutalno mlatiti i skidati mu dres. Sve se to događalo dok je utakmica trajala, a nesretni navijač, premda pošteno pretučen, spasio se skokom preko tribina na atletsku stazu, gdje su ga dočekali redari i odveli na sigurno.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!