VIDEO: Navijači Crvene zvezde u Švicarskoj pretukli ovisnike o narkoticima, policija pucala u zrak

NEPOZNAT RAZLOG

VIDEO: Navijači Crvene zvezde u Švicarskoj pretukli ovisnike o narkoticima, policija pucala u zrak

Objavljeno na dan 22.08.2019 - 08:44 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Navijači Crvene zvezde u Švicarskoj pretukli ovisnike o narkoticima, policija pucala u zrak

NEPOZNAT RAZLOG

Grupa navijača Crvene zvezde napravila je haos u centru Berna pred utakmicu protiv Young Boysa u okviru play-offa Lige prvaka, a oni su u jednom trenutku pretukli ovisnika ili ovisnike o narkoticima koji su se slučajno zadesili na ulici.
Videoklip koji se pojavio na internetu pokazuje grupu navijača Crvene zvezde kako velikom brzinom prilazi jednom muškarcu bez navijačkih obilježja, nakon čega ga gotovo svi počinju udarati i nanositi mu ozbiljne fizičke posljedice, s obzirom na to da su pojedinci koristili čak i tvrde predmete. 

Švicarska policija je reagovala veoma brzo, a najbliži policajac koji se nalazio na mjestu događaja ispalio je nekoliko hitaca u zrak kako bi do dolaska ostalih kolega barem malo smirio situaciju.

Još uvijek nije poznat razlog, ali ni epilog ovog ružnog incidenta koji se dogodio daleko od stadiona i koji apsolutno nikakve veze nema sa sportom, a svakako da će pragmatični Švicarci učiniti sve da sankcionišu i kazne odgovorne osobe. 

Što se tiče same utakmice između Young Boysa i Crvene zvezde, ona je završila bez pobjednika, a konačan rezultat glasio je 2:2. Putnik u grupnu fazu Lige prvaka će biti poznat za šest dana u Beogradu, gdje se igra uzvratni meč.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!