VIDEO: Nedžad Kudelić, kandidat za načelnika Općine Bužim: Pitka voda je prioritet! Kružni tok je naša ideja iz prošle kampanje!

Lokalni izbori 2020

VIDEO: Nedžad Kudelić, kandidat za načelnika Općine Bužim: Pitka voda je prioritet! Kružni tok je naša ideja iz prošle kampanje!

Objavljeno na dan 16.10.2020 - 09:18 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


Službeno je počela predizborna kampanja za Lokalne izbore koji će se održati u nedjelju, 15.tog novembra 2020. godine.

Tim povodom, Nedžad Kudelić, zajednički kandidat nekoliko političkih opcija za općinskog načelnika u Bužimu, dao je intervju za USKinfo.ba

Kudelić je za naš medij govorio o projektima na kojima će biti fokus ukoliko upravo on dobije povjerenje građana.

Vodosnabdjevanje je na prvom mjestu. To je problem koji muči Općinu od samog osnivanja, kazao je između ostalog Kudelić.

Spominjani su i projekti koji se tiču kanalizacione mreže, putne komunikacije, privrede u smislu oporavka od epidemije COVID-19, ali i u smislu razvoja njenih grana kao što su poljoprivreda i turizam.

Riječi je bilo i o mladima, kao i sportu na području Bužima.

Šta sve nije dobro, šta može i mora bolje u Bužimu, saznajte iz razgovora sa kandidatom za općinskog načelnika, Nedžadom Kudelićem.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!