VIDEO: Nervoza na Vučjaku - Vozači iz Sarajeva i Konjica nisu htjeli čekati - Pogledajte kako su gurnuli našeg reportera!

Migrantska kriza

VIDEO: Nervoza na Vučjaku - Vozači iz Sarajeva i Konjica nisu htjeli čekati - Pogledajte kako su gurnuli našeg reportera!

Objavljeno na dan 10.12.2019 - 17:30 | Izvor: USKinfo.ba |


Cijeli dan traje akcija Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za poslove sa strancima, Crvenog križa Bihać, IOM-a i Granične policije BiH. Akcija ima za cilj zatvaranje kampa Vučjak.

Autobusi i vozači su stigli iz Sarajeva i Konjica. Zbog obaveze da se ide organizirano u koloni prema Sarajevu kako bi bilo lakše obezbijediti prevoz velike grupe ljudi, vozači autobusa koji su se nalazili na čelu kolone, su postali nervozni i nisu željeli čekati ostale, već su htjeli krenuti sami. 

Rasprava sa policijom i specijalcima je trajala desetak minuta, a "nastradao" je i snimatelj uskinfo.ba kojeg su vozači gurnuli jer je snimao njihov razgovor sa policijom. Ipak, odvojena vožnja i napuštanje lokacije nije dozvoljeno, te su nakon pola sata svi pod pratnjom krenuli zajedno, 

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!