Marketing USKinfo.ba
VIDEO: Nezavisni blok Bužim održao press konferenciju pod nazivom ''Problemi i potrebe građana''

Neki problemi su stari koliko i sama Općina, ističu iz NB-a

VIDEO: Nezavisni blok Bužim održao press konferenciju pod nazivom ''Problemi i potrebe građana''

Objavljeno na dan 15.10.2020 - 16:08 | Izvor: USKinfo.ba |


U Bužimu je danas održana konferencija za novinare Nezavisnog bloka pod nazivom "Problemi i potrebe građana općine Bužim".

Kao što i sam naziv konferencije kaže, riječi je bilo o problemima sa kojima se stanovnici ove mlade Općine susreću. Neki su stari koliko i sama Općina, ističu.

Njihov fokus je bio na problemu vodosnabdjevanja, koji se, kako kažu, mora staviti u centar pažnje i riješiti u što skorijem mogućem roku.

Na konferenciji su se novinarima obratili Amir Sijamhodžić predsjednik OO NB Bužim, Ibrahim Livaković kandidat NB-a za općinskog načelnika, Lejla Šahinović ispred Bloka mladih NB-a, zastupnik u Skupštini Nisvet Jusić i Samra Mehić ispred Bloka žena ove političke organizacije.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJEST
KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!