VIDEO: Nezavisni blok u Bihaću predstavio program za Lokalne izbore 2020. godine

Bihać

VIDEO: Nezavisni blok u Bihaću predstavio program za Lokalne izbore 2020. godine

Objavljeno na dan 03.10.2020 - 15:53 | Izvor: USKinfo.ba |


Politička organizacija Nezavisni blok, u Bihaću je danas predstavila svoj program za predstojeće Lokalne izbore koji će se u Bosni i Hercegovini održati 15. novembra.

Radi se prvi lokalnim izborima na kojima će ova stranka učestvovati, budući da je prije otprilike mjesec dana proslavila svoj treći rođendan.

Prisutnim medijima i javnosti se obratio predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić, koji je govorio o razlikama između NB-a i drugih stranaka, odnosno pojasnio zašto podršku dati ljudima iza njegovih leđa.

Prisutan je bio i federalni zastupnik Amer Obradović, ali i nosilac liste za Općinsko vijeće Bužima, zastupnik u Skupštini USK-a i potpredsjednik Nezavisnog bloka, Nisvet Jusić.

O programu i lokalnim izborima govorili su i kandidati za vijeća u Sanskom Mostu, Bosanskoj Krupi i Bosanskom Petrovcu. Također, medijima se predstavio i Nazif Ćehajić, predsjednik GO Nezavisnog bloka Bihać.

Pogledajte šta su poručili predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić i ostali kandidati na današnjoj press konferenciji.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!