VIDEO - Objavljen snimak Bokija 13 kako u luksuznoj torbi iznosi milion i po eura

!

VIDEO - Objavljen snimak Bokija 13 kako u luksuznoj torbi iznosi milion i po eura

Objavljeno na dan 08.08.2019 - 11:56 | Izvor: USKinfo.ba | nezavisne.com


Makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je, kako se sumnjiči, iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi "luj viton"!

Vijest da je rijaliti zvijezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog mjeseca pisali.

Na snimku koji će biti korišten u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem eure u crnoj kesi".

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i reda pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i rijaliti učesnika.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbijedili da se postupak protiv njega obustavi.
"Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocjene garderobe i umjetničkih dela, kao i kroz putovanja", prenijeli su mediji.

Poslije saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

"Jovanovski je smješten u 'haškom odjeljenju' zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je riječ o luksuznom odjeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija", rekli su iz zatvora i objasnili da je bezbjednosna procjena bila takva da Jovanovski treba da bude izdvojen.

"Ćeliju dijeli sa jednim pritvorenikom. Nije praksa da bilo ko bude sam", objasnili su, prenio je "Kurir.rs".

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!