VIDEO - Objavljena snimka likvidacije Zorana Trifunovića

Užas

VIDEO - Objavljena snimka likvidacije Zorana Trifunovića

Objavljeno na dan 14.09.2018 - 17:40 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Građevinski investitor Zoran Trifunović (59) iz Srbije početkom septembra ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, a hicima iz pištolja usmrtila ga je penzionerka Stojanka Stojanović zvana Coka.

Nakon što je Stojanka priznala da je ubila Zorana Trifunovića jer "nije mogla da podnese pritisak u vezi sa sporom koji su imali u vezi sa placom u Beogradu", javnost ne prestaje da komentariše ovaj slučaj, a sad se pojavio i šokantni video ubistva o kojem bruje mediji u Srbiji.

Na snimku se jasno vidi kako uhapšena nosi pištolj u torbi. Prilazi mu neobavezno, vadi pištolj i prvi metak ispaljuje Zoranu u grlo, piše Telegraf.rs. Nakon ovoga investitor pada na beton, a bijesna žena stoji iznad njega držeći ga na nišanu. Kroz nekoliko sekundi slijedi drugi pucanj - u stomak.

Obilazeći oko tijela, Stojanka se zaustavlja iznad njegove glave, podiže pištolj i ispaljuje treći metak. Nakon pucnjave koja je počela kao slučajni susret prolaznika, Stojanka mirno i hladnokrvno odlazi niz ulicu, vraća pištolj u torbu i ostavlja tijelo.

Pogledajte snimak ubistva srbijanskog investitora, ali vas upozoravamo da je izrazito uznemirujući:


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!