VIDEO - Osmanagić: Poslao sam Đokoviću jednu ružu iz naše bašte u Visokom

BiH

VIDEO - Osmanagić: Poslao sam Đokoviću jednu ružu iz naše bašte u Visokom

Objavljeno na dan 15.06.2021 - 18:33 | Izvor: USKinfo.ba | bhrt.ba / Foto:Bhrt.ba


Novak Đoković je na vrhu svjetskog tenisa i isključvi razlog je njegov talenat, vjera u samoga sebe i ono šta radi, međutim on je čovjek koji ima 34 godine i uvijek vam treba nešto “ono” da pobijedite, pogotovo one mlađe sa kojima igrate, kazao je za BHRT Semir Osmanagić,direktor Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.

Ono što je on prepoznao je naučni karakter piramida i onoga što je u piramidama u Visokom, kazao je on.

Nole je prepoznao devet elemenata u tunelima piramidama koji ovo mjesto čine najzdravije na svijetu. On uđe unutra i to dijeluje na fizičkom, energetskom i umnom nivou, rekao je Osmanagić.
Ja sam uvijek sa njim u kontaktu na Viberu, naglasio govoreći o tome da li se sa njim čuo nakon osvajanja Roland Garossa.

Čuli smo se. Poslao sam mu jednu ružu iz naše bašte u Visokom, i on je prepoznao dobru vibraciju ruže i prepoznao motivaciju.Visoko jeste malo, ali ima najveće i najstarije piramide na svijetu, kazao je Semir Osmanagić. Za 50 godina svi će znati za Visoko u svijetu, istakao je on.

Bekere je rekao na jednom mjestu da mu je Đoković prčao o piramidama. Naš Džumhur dolazi, odbojkašice naše prije odlaska u Sloveniju stu stigle i vidite šta se desilo. Dolazili su i naši fudbaleri prije utakmice sa Fincima i pobijedili ih. prije naredne utakmice nisu dolazili i postali su tromi i izgubili, kazao je Osmanagić.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!