VIDEO: Pazite šta želite…

U Mojim cipelama

VIDEO: Pazite šta želite…

Objavljeno na dan 01.08.2015 - 13:25 | Izvor: USKinfo.ba | Atma.hr


Ovaj popularni video prilog počinje s razočaranim dječakom u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama koji u šetnji parkom zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Video uradak “U Mojim cipelama” australijske filmske škole “MAPS” u režiji Nime Rauffi vidjelo je gotovo dva miliona ljudi. Video počinje kada razočarani dječak u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama šeta parkom i zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Siromašni dječak najprije sjeda pored elegantnog dječaka na klupi zureći u njegovu odjeću, čak i ignorirajući pozdrav tog momka, nakon čega sjeda pod drvo i skida svoj raspadnute tenisice. Ruke stavlja u tenisice i oponaša njihov “razgovor” u kojem zaključuju da im je dosta sirotinjskog života i da se situacija mora promijeniti.

– Volio bih da sam kao onaj dječak. Želim to! – rekao je, da bi se zatim dogodilo čudo. Pretvorio se u dječaka u novoj ispeglanoj odjeći i skupocjenim cipelama! Dobio je sve što je ikada želio, dok drugi dječak sumanuto trči po parku i to u raspadnutoj odjeći. Tek tada je uslijedio šok za mladića koji nije pazio što je poželio…
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!