VIDEO - Pijani vozač autom probio zid dvorane usred rukometnog meča, igrači panično bježali

NESVAKIDAŠNJE U ŠVEDSKOJ

VIDEO - Pijani vozač autom probio zid dvorane usred rukometnog meča, igrači panično bježali

Objavljeno na dan 01.12.2019 - 12:22 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Usred rukometne utakmice omladinske švedske lige između Bodena i Skara, pijani vozač je automobilom probio zid i uletio u dvoranu, a potom su igrači u panici pobjegli u svlačionicu.

"Pravo je čudo da niko nije povrijeđen. Deset sekundi prije incidenta igra je tekla baš na mjestu gdje je automobil uletio u dvoranu. Čistom srećom niko nije stajao tamo kada je uletio i hvala Bogu da niko nije povrijeđen. Igrači su bili uznemireni. Sjedili smo u sali za konferencije", rekao je trener domaće ekipe Johan Nystrom.

Spiker u dvorani je odmah nakon prolaska automobila zamolio sve prisutne da napuste dvoranu, a igrači su se munjevitom brzinom povukli u svlačionice.

"Prilično sam potresen. Zid je pao, spiker je veoma brzo reagovao i ispraznio dvoranu. Niko od nas nije smio da se približi automobilu jer nismo znali o čemu se radi", rekao je direktor lige Magnus Larsson.

Inače, policija je objavila kako je vozač uhapšen pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola, a na teret mu je stavljeno ugrožavenje sigurnosti u saobraćaju.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!