VIDEO - Pogledajte jedan od najluđih poena u historiji stonog tenisa

TT-Grand Prix

VIDEO - Pogledajte jedan od najluđih poena u historiji stonog tenisa

Objavljeno na dan 01.09.2016 - 11:47 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Jedan od najatraktivnijih mečeva u historiji tenisa odigran je prošle sedmice u Düsseldorfu na turniru TT-Grand Prix, a glavni akteri bili su švedski majstor Kristian Karlsson i Austrijanac Stefan Fegerl.

Radilo se o turniru revijalne naravi na kojem su nastupila i dva majstora u naponu snage, 27. stolnotenier svijeta Šveđanin Karlsson i 20-plasirani na svjetskoj ljestvici Austrijanac Fegerl.

“Meč nije bio u potpunosti takmičarski, cilj je bio predstaviti naše nove igrače. Da je to bilo sasvim ozbiljno nadmetanje, sigurno ne bi lopticu toliko dugo držali u igri”, objasnio je Karlsson nakon meča koji je postao hit na YouTubeu.

“Super da je tako. Drago mi je da je meč ostavio takav utisak jer bio je to zaista sjajan stolni tenis”.

Dovoljno je reći da je ludi poen i sažetak meča izazvao nevjericu i brojne komentare na društvenim mrežama i YouTubeu, a gledatelji se pitaju ‘Je li ovo namješteno? Kako je ovo moguće?’. O kakvoj vještini se radi najbolje je da pogledate sami.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!