VIDEO - Pogledajte kako se Bill Gates i Mark Zuckerberg sprdaju jer nikad nisu završili fakultet

Milijarderi

VIDEO - Pogledajte kako se Bill Gates i Mark Zuckerberg sprdaju jer nikad nisu završili fakultet

Objavljeno na dan 08.03.2017 - 10:52 | Izvor: USKinfo.ba | index.hr


MARK ZUCKERBERG težak je više od 55 milijardi dolara dok Bill Gates broji još 30-ak milijardi više.

Sa svojim tvrtkama zaslužni su za najutjecajnije tehnološke platforme modernog doba. Naime, i Microsoft i Facebook dramatično su promijenili način međuljudske komunikacije, a još jedna stvar koju imaju zajedničku odustajanje je od fakulteta, konkretno od Harvarda.

CEO Facebooka vraća se na Harvard gdje će 25. marta održati uvodni govor za brucoše, a samim time dobit će počasnu diplomu. U međuvremenu, vjerojatno najpoznatiji dvojac koji je odustao od fakulteta na taj se način dobro našalio.

"To je najbolji dio, oni ti zapravo daju diplomu", govori Gates Zuckerbergu u šaljivoj najavi. Bill Gates također je održao govor i dobio počasnu diplomu na Harvardu, i to prije deset godina, piše Business Insider.

"Malo izuma u modernom dobu mogu parirati Facebooku i utjecaju koji je imao na međuljudsku komunikaciju širom svijeta", objasnila je predsjednica Harvarda Drew Faust zašto su za 366. "uvodni govor" odabrali baš njega.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!