VIDEO - Pogledajte reakciju Vučića kada je čuo da novinarka Tatalović postavlja pitanje

Urnebesno

VIDEO - Pogledajte reakciju Vučića kada je čuo da novinarka Tatalović postavlja pitanje

Objavljeno na dan 28.07.2021 - 17:58 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću opet se nije dopalo pitanje koje mu je postavila novinarka s N1 TV.

Jučerašnju pres konferenciju Aleksandra Vučića obilježio je jedan vrlo čudan detalj, mada možda i nije čudan, imajući u vidu "ljubav" između njega, s jedne i novinara s N1 televizije, prije svih Žakline Tatalović.

U momentu kad mikrofon preuzima Tatalović i sprema se da Vučiću postavi pitanje, faca predsjednika Srbije poprima grč koji prerasta gotovo u gađenje.

Pogledajte kako prvi čovek Srbije nije uspio "skriti oduševljenje" što mu je upravo Žaklina Tatalović postavila pitanje: 

Žaklina Tatalović za Nova.rs kaže da u momentu kad postavlja pitanja nije koncentrisana na reakcije sagovornika."U tom trenutku ne primećujem reakcije nikoga, koncentrisana sam na ono što predsednik odgovara. Juče sam bila iznenađena što je više puta ponovio 'nemam pojma o čemu pričate', ne mogu da verujem da Aleksandar Vučić nije obavešten o nekim važnim stvarima. Bilo je očekivano da neće dozvoliti ministru Udovičiću da odgovara na pitanja." 

Inače, u odgovoru na pitanje novinarke N1 kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk, osiguravali njegovu inauguraciju, predsjednik Srbije rekao je da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo u pozitivnom svjetlu govori o SNS-u, jer je Belivuk uhapšen.

"To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem. Pa, mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS-a. Nisam shvatio smisao toga, to bi, valjda, govorilo u dobrom svetlu o SNS-u, a ne u lošem", poručio je Vučić.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!