VIDEO - Pogledajte stravičnu nesreću i briljantnu reakciju vozača predsjedničkog automobila

Moldavija

VIDEO - Pogledajte stravičnu nesreću i briljantnu reakciju vozača predsjedničkog automobila

Objavljeno na dan 12.09.2018 - 07:20 | Izvor: USKinfo.ba | oslobodjenje.ba


Iz snimke iz automobila koji je bio u koloni jasno se vidi kako vozila u suprotnom smjeru usporavaju, ali to očito nije primijetio vozač bijelog kamiona koji je zaboravio stati na kočnicu i zabio se u automobil ravno ispred sebe

Moldavske sigurnosne službe u javnost su pustile snimku stravične prometne nesreće koja je zamalo bila kobna za predsjednika države Igora Dodona. U službeni automobil prvog čovjeka najsiromašnije zemlje Evrope zabio se kamion, a samo zahvaljujući briljantnoj reakciji njegova vozača, Dodon je iz automobila izašao neokrznut.

Iz snimke iz automobila koji je bio u koloni jasno se vidi kako vozila u suprotnom smjeru usporavaju, ali to očito nije primijetio vozač bijelog kamiona koji je zaboravio stati na kočnicu i zabio se u automobil ravno ispred sebe. Kamion se odbio i krenuo je ravno na automobil u kojem je bio Dodon. Srećom, predsjednikov vozač je bio priseban, u posljednji trenutak je vozilo okrenuo prema jarku i spriječio frontalni sudar s kamionom.

Dva automobila iz kolone su završila u jarku, a jedan se čak i prevrnuo na krov. Nevjerovatno, ali svi akteri nesreće su prošli s lakšim ozljedama.

- Zahvaljujem svima na riječima potpore i porukama. Sve je OK, niko od nas nije ozbiljnije ozlijeđen. Budite oprezni i pazite na sebe i svoju porodicu, napisao je Dodon na Facebooku.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!