VIDEO - Pohotni političar nasrnuo na TV voditeljicu u programu uživo

Meksiko

VIDEO - Pohotni političar nasrnuo na TV voditeljicu u programu uživo

Objavljeno na dan 01.02.2019 - 14:30 | Izvor: USKinfo.ba | jutarnji.hr


Zastupnik meksičkog parlamenta Jose Maria Armenta gostovao je u jutarnjoj televizijskoj emisiji "El Mejor Dia", ali sve što je ondje govorio ostalo je, nažalost, u sjeni njegova neprimjerena ponašanja.

Političar se, naime, na kraju intervjua poželio oprostiti od voditeljica poljupcem, ali njegovo nasrtanje na Alejandru León zgrozilo je javnost.

Nakon što je Marthi Hinojos uspio dati pusu u obraz, Jose Maria Armenta okrenuo se prema njezinoj kolegici, zgrabio je rukama za glavu i nagnuo se nad nju ne bi li je natjerao da ga poljubi u usta.

Zgrožena Alejandra skoro je pala sa stolca dok se pokušavala maknuti od pohotnog političara, koji je njezino odbijanje posprdno komentirao riječima: "Čini se kako nije baš oduševljena".

- Moj dečko bi vas mogao prebiti zbog ovoga! - odgovorila mu je voditeljica, na što joj je bahati političar uzvratio: "Ma poljubit ću te kad tad!".

Zbog skandala koji je izazvao pred televizijskim kamerama Jose Maria Armenta bio je primoran dati ostavku, a zbog pritiska javnosti morao se i javno ispričati gospođici León, prenio je portal The Mirror.

- Htio sam biti zabavan, ali naučio sam lekciju - zaključio je na kraju svega posramljeni političar.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!