VIDEO - Princeza Charlotte se narugala gomili, reakcija Kate Middleton oduševila sve

"Poput nas"

VIDEO - Princeza Charlotte se narugala gomili, reakcija Kate Middleton oduševila sve

Objavljeno na dan 09.08.2019 - 13:21 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Roditelji širom Velike Britanije i svijeta pohvalili su se danas fantastičnim reakcijama vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, nakon čega je Princeza Charlotte plasirala jezik na kojem je bila prijavljena na svetsku reputaciju King's Cupa u Cowesu, a na otoku Wightu.

U zabavnom videu koji je postavljen na njihovoj Instagram stranici, InStyleMagazine napisao je: 'Taman kad bi mogao pomisliti da ne može dobiti ništa više od Princezea, Kateina reakcija je apsolutno neprocjenjiva. 

Dok je majka troje djece ohrabrivala svoju četverogodišnju kćerku da maše mnoštvo, mlada princeza imala je drugu ideju - na opciju radost brojnih gledalaca. 
Korisnici društvenih mreža su pohvalili šaljivo ponašanje četverogodišnjaka i nazvali normalnim ponašanjem jednog djeteta, ali jednako tako i oduševili su Kateinu reakciju koja se nekako činila gomile oduševljeno započela smijati, piše Daily Mail .

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!