VIDEO - Pulev objavio video razuzdane novinarke koja ga tuži: ''Imam još ovakvih snimki''

!

VIDEO - Pulev objavio video razuzdane novinarke koja ga tuži: ''Imam još ovakvih snimki''

Objavljeno na dan 02.04.2019 - 12:25 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Priča oko poljupca koji je bugarski boksač Kubrat Pulev bez pitanja na kraju intervjua dao novinarki Jenny Sushe daleko je od gotove.


Najprije je u javnost izašla snimka na kojoj je Pulev, ushićen zbog pobjede u borbi s Bogdanom Dinuom, snažno privukao novinarku i poljubio je, a nakon što je snimka izazvala mnoštvo komentara, oglasila se Sushe i najavila da će tužiti sportaša.

„Mogli ste vidjeti snimku kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u subotu navečer. Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe“, rekao je on za Vegas Sports Daily.

Sushe je nakon toga, u društvu Glorije Allred, „najpoznatije advokatice koja se bavi ženskim pravima u Americi“, održala konferenciju za medije, na kojoj je rekla da ju je Pulev uhvatio za stražnjicu, ali nakon intervjua. Osim toga, boksač je od nje tražio da izreže poljubac prije emitiranja jer je znao kako će to izgledati u javnosti, no ona je to odbila.

Ispostavilo se da je Pulev govorio istinu o tome da je nakon poljupca išla tulumariti s njima. Njegov brat ju je snimio u krilu člana Pulevova tima, a nakon nekoliko sekundi ustala je i komentirala:

„Je..te, nadam se da tu nema kamera“.

„Ta žena nije moj tip, ne bojim se pravnih posljedica. Imam još snimaka i upotrijebit ću ih ako će trebati“, rekao je Pulev za njemački Bild.

„Nisam kriv. Tokom karijere dao sam desetke hiljada intervjua, svi znaju da sam pristojan. Ona mi je prišla tokom vaganja i rekla mi da ćemo nakon borbe ići na zabavu“, dodao je.

Njegov trener Uli Wegner istakao je da je stajao pored njih tokom intervjua te da Pulev ni u jednom trenu nije uhvatio Jenny za stražnjicu.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!