VIDEO: Ružnić o isplati plata budžetskim korisnicima

Skupština USK-a

VIDEO: Ružnić o isplati plata budžetskim korisnicima

Objavljeno na dan 13.04.2021 - 08:16 | Izvor: USKinfo.ba |


U Bihaću je jučer održana sjednica Skupštine Unsko-sanskog kantona na kojoj je napokon usvojen Prijedlog Budžeta i Zakon o izvršenju Budžeta za 2021. godinu.

Parlamentarna većina postojala je i usvojila ove tačke zahvaljujući podršci zastupnice Stranke demokratske akcije Bernade Kličić-Jukić. Također, zastupnik Demokratske fronte, Amir Murić jučer je bio dio većine.

Novinarima se u pauzi sjednice obratio i premijer USK-a Mustafa Ružnić koji se tom prilikom zahvalio svim saradnicima i zastupnicima koji sa radili i na izmjenama Poslovnika o radu Skupštine kako bi se redovno mogle održavati sjednice, ali i na osiguravanju parlamentarne većine.

Ovom prilikom spomenuo je i moguću rekonstrukciju Vlade, te rekao da će se o tome više znati u narednim danima.

VEZANA VIJEST: VIDEO - PREMIJER MUSTAFA RUŽNIĆ O IZMJENAMA POSLOVNIKA O RADU I REKONSTRUKCIJI VLADE UNSKO-SANSKOG KANTONA

Premijer je govorio i o isplatama plata budžetskim korisnicima, odnosno kada se to može očekivati.

Foto: Arhiva USKinfo.ba


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!