VIDEO: Sa konja na magarca: I dalje nas prave ovcama, ne samo nas nego i jedni druge!

U koaliciji '' SVAKO SA SVAKIM''

VIDEO: Sa konja na magarca: I dalje nas prave ovcama, ne samo nas nego i jedni druge!

Objavljeno na dan 17.10.2019 - 18:25 | Izvor: USKinfo.ba |


Teško bi bilo prepričati današnji dan i novu koaliciju u Gradskom vijeću Bihać nekim novinarskim tekstom pa ćemo to predstaviti onako narodski uz izvinjenje ostalim novinarima (našim kolegama) koji ovo trenutno čitaju.

Ne, ovaj cirkus na političkoj sceni koji se trenutno dešava u gradu Bihaću ne može objasniti niko od vijećnika u Gradskom vijeću, bar ne onih koji su stali pred kamere portala USKinfo.ba.

Čak ni gradonačelnik Fazlić koji je na sastanku sa kolegama sa kojima je trenutno u koaliciji (onim starim) poručio da mu uopšte nije jasno zašto su organizirali sastanak jer za njega ova "stara" koalicija i dalje funkcioniše kao da ništa nije bilo.

POVEZANA VIJEST: POMAK ŠUHRETA FAZLIĆA POTPISAO SPORAZUM SA SDA

Novi sporazum koji je potpisan sa SDA valjda ni na koji način neće poremetiti trenutnu koaliciju. U takvo što je sudeći po svemu Bakir Izetbegović preko Samira Muminovića uvjerio Šuhreta Fazlića, Šuhret Fazlić predsjedavajućeg Davora Župu, a valjda je Davor Župa sve ostale vijećnike u Gradskom vijeću Bihać koji ništa ne razumiju, a sa druge strane sve razumiju.

Zvuči nestvarno?

Ma kakvi, pa to je jednostavno jer na ovaj način se stvorila velika koalicija "svako sa svakim" i grad Bihać će do daljnjeg funkcionisati perfektno; migranata od sljedećeg ponedjeljka neće biti, Bira će se ponovo preurediti za proizvodnju frižidera, hotel Sedra će ponovo zasjati u punom sjaju, a prosječna plata (samo za građane Bihaća) će porasti za 12,50 posto.

Samo, šteta što će u vrlo skorom periodu novi izbori pa će ovce, pardon, građani izabrati neku drugu postizbornu koaliciju koja će ovu idilu pokvariti.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!