VIDEO - Sabinu na bazenu gledalo 19 miliona ljudi, a kada vidite zbog čega, nećete ostati ravnodušni

Ne srami se silikona i naziva ih svojom najboljom investicijom

VIDEO - Sabinu na bazenu gledalo 19 miliona ljudi, a kada vidite zbog čega, nećete ostati ravnodušni

Objavljeno na dan 30.03.2019 - 14:48 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Osječanka Sabina se od izlaska iz "Big Brothera" 2008. godine uveliko promijenila. Postala je sretna majka dvoje djece, a tu je i novi stajling. Ne srami se silikona i naziva ih svojom najboljom investicijom, prenosi 24 sata.

- Kad sam vidjela da moj video koji sam snimila na bazenu ima više od 19 miliona pregleda, bila sam pozitivno iznenađena. Iskreno, nisam nikad mislila da ću biti baš toliko zanimljiva ljudima - priča bivša zvijezda "Big Brothera", a danas je modna blogerica.  

- Mislim da je za toliki broj pregleda zaslužna naslovna fotografija, koja je provokativna i na koju je malo ko ostao ravnodušan - dodala je Sabi.

 - Muškarac kojeg sam odabrala za svog supruga je morao biti karakterno jak kako bi se mogao nositi s mojim hirovima, atraktivnim izgledom, provokativnim fotografijama. Nije ljubomoran nimalo na svu tu pažnju koju dobivam jer je samouvjeren i ostvaren - priča Sabina, koja se ne libi koristi svoj atraktivni izgled u poslovne svrhe.

- Nakon najpopularnijeg rijalitija "Big Brother" zvali su me u rijaliti "Maldivi", zatim u "Mijenjam ženu", ali sad imam neke druge planove. Ipak, nikad ne reci nikad - kazala je Sabina.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!