VIDEO: Samir Jašaragić, nosilac liste NiP-a u Bosanskoj Krupi: Narod i pravda je najbrže rastuća politička opcija u BiH!

Lokalni izbori 2020

VIDEO: Samir Jašaragić, nosilac liste NiP-a u Bosanskoj Krupi: Narod i pravda je najbrže rastuća politička opcija u BiH!

Objavljeno na dan 19.10.2020 - 11:15 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


U petak je službeno počela predizborna kampanja za Lokalne izbore koji će se održati 15. novembra.

U kampanju je krenula i ekipa stranke Narod i pravda, a tim povodom USKinfo.ba je u Bosanskoj Krupi snimio intervju sa nosiocem liste ove političke organizacije za Općinsko vijeće.

Samir Jašaragić je trenutni vijećnik u OV Bosanska Krupa, magistar ekonomije, rođen u Bosanskoj Krupi 1973. godine.

U intervjuu koji je dao za USKinfo.ba, Jašaragić je predstavio politički projekat kojem se priključio 09. januara ove godine. Također, riječi je bilo o privredi u Bosanskoj Krupi, mjerama koje su provođene za vrijeme epidemije, turizmu kao razvojnoj šansi Općine, mladima i potezima koje treba povući kako bi Krupljani živjeli bolje.

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!