VIDEO: Sej Ramić nakon duže pauze i nepojavljivanja u medijima pristao govoriti za USKinfo.ba

Migrantska kriza

VIDEO: Sej Ramić nakon duže pauze i nepojavljivanja u medijima pristao govoriti za USKinfo.ba

Objavljeno na dan 22.05.2020 - 13:27 | Izvor: USKinfo.ba |


U Bihaću je danas održan sastanak gradonačelnika i načelnika iz Unsko-sanskog kantona. Sastanku su prisustvovali i komesar policije, ministar unutrašnjih poslova i ministrica zdravstva USK-a, a domaćin je bio premijer Mustafa Ružnić.

Paralelno sa sastankom, grupa od 10-15 ljudi okupila se ispred centra BIRA kako bi još jednom ukazala na problem migrantske krize, ali i da pruže podršku mještanima i stanovnicima mjesnih zajednica koje se nalaze oko centra BIRA.

S obzirom da su se u posljednji vrijeme intenzivirali nemili događaji, a da od 01. juna kreće željeznički saobraćaj prema USK-a, građani su na ovaj način iskazali svoje nezadovoljstvo.

Nakon dužeg izbivanja iz medija, vijećnik iz GV Bihać, Sej Ramić, dao je širu izjavu za USKinfo.ba u kojoj je govorio o ovom problemu.

Evo šta nam je vijećnik Ramić rekao ovom prilikom.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!