VIDEO: Šiljdedić i Kljajić o pojačanom dolasku migranata - Dnevno dolazi između 200 i 300 osoba, sve sa teritorija RS-a!

Migrantska kriza

VIDEO: Šiljdedić i Kljajić o pojačanom dolasku migranata - Dnevno dolazi između 200 i 300 osoba, sve sa teritorija RS-a!

Objavljeno na dan 10.06.2020 - 15:15 | Izvor: USKinfo.ba |


U Unsko-sanski kanton dnevno dolazi između 200 i 300 migranata. Svi migranti koju dolaze, ulaze sa teritorije Republike Srpske. Najveći je pritisak na Bosansku Krupu i Ključ, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare koja je organizovana u MUP-u USK-a.

Iako se radilo o konferenciji na kojoj je tema bila obilježavanje Dana policije USK-a 12.06., posljednja dešavanja u vezi migrantske krize, izazvala su puno veće zanimanje novinara.

Tom prilikom, ministru unutrašnjih poslova i portparolu Uprave policije novinari su postavili nekoliko pitanja, a njihovo izlaganje u vezi migrantske krize i pojačanog dolaska migranata u posljednje vrijeme, trajalo je desetak minuta.

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!