VIDEO - Slavni pjevač najavio vjenčanje s bogatim Arapom

POTVRĐENO

VIDEO - Slavni pjevač najavio vjenčanje s bogatim Arapom

Objavljeno na dan 17.11.2016 - 10:43 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Tokom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, Ricky Martin potvrdio je zaruke s arapskim umjetnikom Jwanom Yosefom.

Prvi je to put da nekad najveći slamatelj ženskih srca najavljuje vjenčanje, a zaručnički prsten ponosno je pokazao pred kamerom. Ispričao je da se u Jwana zaljubio preko njegovih umjetničkih djela.

„Vidio sam njegova djela i poludio jer mi se zbilja sviđa to što on radi. Stvarno je originalno. Tako sam ga s vremenom kontaktirao i ostatak priče znate“, ispričao je glazbenik.

Martin je otkrio i neke detalje prosidbe. Ispričao je da je Jwanu prvo rekao da želi provesti cijeli život s njim, a onda ga je pitao i želi li se vjenčati s njim.

„Rekao je DA, bilo je predivno“, prisjetio se Ricky trenutka kad je njegov sada već zaručnik potvrdno odgovorio na njegovu prosidbu.

Vezu s Jwanom prvi put je na društvenim mrežama potvrdio u martu, a na crvenom tepihu prvi put su se zajedno pojavili u maju u Tokiju, piše Jutarnji.hr. Ricky ima osmogodišnje blizance Mattea i Valentina, a 2014. godine prekinuo je vezu s ekonomistom Carlosom Gonzalezom Abellom.

Da je gay, Ricky je javno obznanio 2010. godine na svojoj službenoj internet stranici.

 


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!