Marketing USKinfo.ba
VIDEO - Snimak stravične nesreće u Kaliforniji: Direktan sudar BMW i motocikliste

...

VIDEO - Snimak stravične nesreće u Kaliforniji: Direktan sudar BMW i motocikliste

Objavljeno na dan 24.02.2020 - 11:15 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Zastrašujući snimak iz Kalifornije nam stiže ovih dana preko društvenih mreža.

Povrijeđeni motociklista je na kacigi posjedovao instaliranu kameru koja je napravila snimak na kojem se vidi kako vozač BMW M6 iskušava granice superiornog automobila, kao i svog vozačkog umijeća. Ono očigledno nije bilo na dovoljnom nivou da bi se sportski automobil održao u svojoj saobraćajnoj traci, na uskom drumu, piše Autorepublika.com.

U jednoj krivini, M6 je malo prešao u traku predviđenu za vozila koja se kreću iz suprotnog smjera i tom prilikom je relativno nježno zakačio drugi automobil. Ipak, taj kontakt je bio dovoljan da bi vozač izgubio kontrolu nad vozilom, i da bi se koji trenutak potom, BMW frontalno zakucao u dolazeći motocikl.

Vozač automobila je iz svega izašao s lakšim tjelesnim povredama. Lijepa vijest stiže s medicinskim izvještajem iz bolnice u koju je smješten motociklista, zahvaljući brzoj reakciji američke Hitne pomoći.

Ekipa specijalista je ustanovila da je motociklista doživeo frakturu zgloba na nozi, kao i još dodatnih par sitnijh prijeloma na donjem lijevom ekstremitetu. Bilo kako bilo, doktori su ubijeđeni u potpuni oporavak, na kraju ipak srećnog vozača dvotočkaša.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!