VIDEO - Snimka ''bosanske seljačine u Zagrebu'' postala hit na YouTubeu

!

VIDEO - Snimka ''bosanske seljačine u Zagrebu'' postala hit na YouTubeu

Objavljeno na dan 19.07.2019 - 16:01 | Izvor: USKinfo.ba | index.hr


Posljednji video bosanskog YouTubera postao je hit u Hrvatskoj, a trenutno se nalazi na šestoj poziciji trendinga s više od 600 hiljada pregleda i 20 hiljada lajkova u nekoliko dana.

Omčo je poznat po svom specifičnom humoru na koji nitko ne može ostati ravnodušan. Nekima je to previše, ali drugi ga obožavaju, što dokazuju i komentari ispod svake njegove snimke. Video "bosanske seljačine u Zagrebu" već je samo na YouTubeu komentiralo više od 800 ljudi, a kad ga pogledate, bit će vam jasno i zašto.

Đe's moja bosanska seljačino dobro mi došo u Zabreg", "zanima me šta ljudi misle kad te vide dok snimaš..", "ja bi umro od sramote, ali tebi svaka čast, ovo se zove glumac...", tek su neki od komentara ispod snimke.

Inače, Omčo je nedavno privukao pažnju još jednim uratkom iz svoje serije o bosanskoj seljačini. Snimku "bosanske seljačine prvi put na moru" pogledalo je tako gotovo 1,4 milijuna ljudi, a prikupila je i više od 1100 komentara. Pogledajte zašto.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!