VIDEO - Šprajc: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom subotom

HRVATSKA

VIDEO - Šprajc: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom subotom

Objavljeno na dan 15.05.2020 - 09:45 | Izvor: USKinfo.ba | vecernji.hr


U sinoćnjem RTL-ovom Direktu voditelj Zoran Šprajc osvrnuo se na situaciju s koronavirusom i popuštanje mjera. 

Šprajc je, između ostalog, u emisiji prozvao članove Stožera koji su još donedavno kažnjavali ljude zbog kršenja samoizolacije, a sada tvrde da nije problem ako oni izađu na izbore - s maskama.  

 - Danas je Dan svete Korone i rođendan Franje Tuđmana, dok bi ponedjeljak 11. svibnja definitivno trebao biti proglašen Danom oslobođenja od Covida-19. 

Jer Hrvatska je kao i uvijek, sve pobijedila - i virus, i epidemiju, i epidemiološke mjere pa je Krizni stožer objavio kako se de facto ukida epidemija koronavirusa - započeo je Šprajc i nastavio: - Od ponedjeljka možemo kamo hoćemo, kad hoćemo, kako hoćemo.

K nama može doći tko hoće, kako hoće i kamo hoće. S maskom, bez maske, s dva metra razlike, bez razlike, možemo opet jedni po drugima od jutra do večeri pljuvati. Divota jedna - kazao je voditelj. 

- Građani su se kao i uvijek u ovakvim pobjedničkim danima spontano okupili na ulicama kako bi proslavili odlazak na kavu, u šoping, u posjet kladionicama i ostalim državnim institucijama. 

Osim što su nam poručili da napuštanje karantene više nije zločin kao što je još nekidan bio, odjednom se bez ikakvog objašnjenja smanjio i nužan razmak u zatvorenom prostoru. Dva mjeseca su nam ispirali mozak da moramo jedni od drugih biti udaljeni najmanje dva metra, preko noći je taj razmak pao na metar i pol, ali sad ako je i pol metra, nitko ne pita, dobro je -dodao je voditelj koji se nakon toga osvrnuo i na zabranu rada nedjeljom. 

- Nakon što je nedjelja proglašena epidemiološki riskantnom, svi su navalili u dućane subotom pa su ljudi tako natiskani da valjda više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom. Jedni drugima si doslovce dahćemo za vrat, lako bi se čovjek mogao i uzbuditi - našalio se. TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!