VIDEO - Stravična snimka zlostavljanja pasa šokirala javnost, policija traži manijaka

Hrvatska

VIDEO - Stravična snimka zlostavljanja pasa šokirala javnost, policija traži manijaka

Objavljeno na dan 22.11.2018 - 11:19 | Izvor: USKinfo.ba | slobodnadalmacija.hr


Društvenim se mrežama proširio uznemirujući video na kojem stariji muškarac iz prtljažnika automobila izvlači dva psa te ih pritom nemilice mlati: uzicom, štapom, a na koncu i nogama, piše Slobodna Dalmacija.

Mučne scene cipelarenja, kako tvrde njihovi čitatelji, odigrale su se pokraj mjesta Muć u zaleđu Splita, a na temelju snimke već je nekoliko osoba i udruga podnijelo kaznene prijave protiv osoba koje zlostavljaju životinje.

Na službenoj se stranici oglasio i Animalex, udruga za pravnu zaštitu životinja, koji pišu da će u četvrtak predati prijavu Državnom odvjetništvu.

Također, mole sve građane koji imaju bilo kakve dodatne informacije ili žele pomoći da se osudi ovakav čin svjedočenjem, da im se jave, a za to nude nagradu od 200 kuna.

Također, kako saznaju, policija je već izašla na teren, no za sada nema nikakvih informacija je li mučitelj životinja pronađen.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!