VIDEO - Tom Cruise vraća se nakon 33 godine kao avijatičar u akciji ''Top Gun: Maverick''

OBJAVLJEN TRAILER

VIDEO - Tom Cruise vraća se nakon 33 godine kao avijatičar u akciji ''Top Gun: Maverick''

Objavljeno na dan 19.07.2019 - 07:36 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Prošle su 33 godine od kultne akcije "Top Gun" po kojoj je Tom Cruise ostao zapamćen kao mladi mornarički pilot, a slavni glumac sada se vraća u svoj avion u nastavku filma koji nosi naziv "Top Gun: Maverick".

Objavljen je prvi trailer ove dramske akcije koja je dugo najavljivana, a već u prvim kadrovima Cruise u ulozi Mavericka ponovo osvaja nebo.

"Ne možeš napredovati, ne želiš u mirovinu i pored svih tvojih najboljih napora, odbijaš umrijeti. Trebao bi do sada biti najmanje admiral s dvije zvjezdice, a ti si još uvijek kapetan. U čemu je kvaka?", upitao je u traileru Ed Harris sada već 57-godišnjeg Cruisea.

Radnja nastavka Top Guna još nije u potpunosti poznata, ali poznato je kako ćemo u filmu, pred Cruisea i Harrisa, gledati i Jennifer Connelly, Jona Hamma, Vala Kilmera, Milesa Tellera, Glena Powella i mnoge druge. 

"Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju, kao i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to takmičarski film", otkrio je Cruise prošle godine u intervjuu za američku televiziju Access.

Premijera "Top Gun: Maverick" zakazana je za 26. juni 2020. godine.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!