VIDEO - Uznemirujući snimak nasilja nad djetetom: Otac šutirao dječaka naočigled vršnjaka

!

VIDEO - Uznemirujući snimak nasilja nad djetetom: Otac šutirao dječaka naočigled vršnjaka

Objavljeno na dan 10.06.2021 - 13:41 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Uznemirujući incident u okolini Prokuplja dogodio se u ponedjeljak u dvorištu jedne osnovne škole.

Naime, otac jednog dječaka je na proslavi mature, prišao grupi maturanata te izvukao svog sina iz gužve, nakon čega ga je bacio na pod i počeo krvnički da ga šutira.

Kada se ovo desilo svi prisutni su ostali u šoku, te niko od maturanata nije smio da odreaguje i spriječi ovakvo užasno nasilje. 

Kako nezvanično prenose srbijanski mediji, u pitanju je bila proslava kraja školske godine, kada je jedan izrevoltirani otac odlučio da slavlje prekine i bijes prema svom sinu iskali pred punim dvorištem djece.

Direktor škole je za srbijanske medije rekao da se incident desio u ponedjeljak negdje oko pola jedan, kada su maturanti sami organizovali proslavu i pozvali trubače. Pukom srećom, incident se desio dok su još nastavnici i razredne starješine bile u školi."Dječak koji je pretučen nije maturant, već đak sedmog razreda, koji se priključio slavlju drugara maturanata. U jednom trenutku došao je njegov otac, i niko nije mogao ni da posumnja šta će uslijediti.

Nisam bio u školi kada se to desilo, ali sam bio šokiran kada sam vidio batinjanje na video snimku. Otac je izvukao dijete i krvnički ga tukao, a cio incident spriječila je jedna naša hrabra nastavnica", rekao je direktor škole i dodao da je škola odmah nakon incidenta reagovala.

Odmah danas je, prema njegovim riječima, zasjedao tim za nasilje u školi, pričalo se o tome, i predložen je plan zaštite djeteta.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!