VIDEO - Voditeljica osvojila loto pa vrisnula u kameru: Ne dolazim sutra na posao!

Španija

VIDEO - Voditeljica osvojila loto pa vrisnula u kameru: Ne dolazim sutra na posao!

Objavljeno na dan 25.12.2019 - 12:15 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Španska televizijska voditeljica Natalia Escudero vrisnula je u televizijsku kameru: "Ne dolazim sutra na posao!", pošto je na izvlačenju premije španske lutrije, najveće na svijetu po ukupnom nagradnom fondu, pročitano njeno ime.

Međutim, slavlje TV voditeljice se navodno brzo završilo kad se ispostavilo da je zapravo osvojila samo 5.000 eura (5.539 dolara) od ukupnog nagradnog fonda lutrije "teškog" 2,24 milijarde eura koji je podijeljen ove godine.

Natalia Escudero, koja radi za nacionalnu radio-televiziju RTVE, kasnije se na Twitteru izvinila zbog svoje reakcije, navodeći da je prolazila "kroz težak" period iz "ličnih razloga", izvještava Sky News, prenosi Tanjug.

Španska božićna lutrija ne dijeli tako velike dobitke pojedincima kao američka, ali je ukupan iznos nagradnog fonda koji se dijeli kupcima srećki čini najbogatijom na svijetu.

Najveća premija na lutriji, u javnosti popularno nazvana El Gordo (Debeljko), koju je ove godine osvojio pojedinac, iznosila je 400.000 eura, pri čemu je ukupan nagradni fond od četiri miliona eura podeljen između deset vlasnika lutrijskih lozova.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!