Marketing USKinfo.ba
VIDEO -  Vraćaju se Wormsi: Tvorci igre najavljuju velike promjene

POGLEDAJTE TRAILER

VIDEO - Vraćaju se Wormsi: Tvorci igre najavljuju velike promjene

Objavljeno na dan 11.03.2020 - 10:05 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Trailer ne otkriva puno, ali vraća sjećanja na sate provedene ispred kompjutera i bacanje bombi i granata na "neprijateljske" crviće naših prijatelja u igri Worms.

Spremite ručne granate, Worms se vraćaju na naše ekrane 2020. godine, a tvorci igre najavljuju nešto drugačije.

U godini koja je jubilarna 25. od nastanka, Team 17  objavio je trailer za novu igru koja će biti prvi proizvod još od 2016. godine, piše givemesport.com.

Britanski programer je na Twitteru najavio povratak ove potezne strateške igre i nagovijestio da bi ratoborni crvići mogli pretrpjeti značajne promjene.

Iako trailer ne otkriva puno informacija - ni u pogledu grafike i igrivosti ni po pitanju imena nove igre, on vraća osjećaj nostalgičnosti za starijim naslovima.

Trailer prikazuje snimke klasične borbe koja se prikazuje na televizoru. Potom se pojavljuje 3D crvić koji bejzbolskom palicom uništava TV - i to može biti naznaka da će nova igra biti kompletno urađena u 3D okruženju.

Prvi pokušaj prelaska u 3D svijet 2003. godine prošao je vrlo kontroverzno pa su se tvorci igre vratili svojim 2D korijenima 2006. godine.

Worms se često navode kao serijal koji se oslanja na svoje pouzdane formule bez većih promjena koje bi opravdale izlaske novih nastavaka pa će biti zanimljivo vidjeti šta ovoga puta Team 17 donosi lansiranjem nove verzije igre.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!