VIDEO - Za 10.000 KM četiri dana orgija na Karibima sa 100 djevojaka

PUTOVANJE

VIDEO - Za 10.000 KM četiri dana orgija na Karibima sa 100 djevojaka

Objavljeno na dan 12.11.2018 - 20:10 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Objavljen je novi promotivni video koji prikazuje šta mogu očekivati turisti koji se odluče na četverodevni tulum “Sex island holiday”. Najava tog tuluma prošle je godine izazvala kontraverze pa su mnogi pozivali i na hapšenje sudionika tog tuluma, koji će se održati idućeg mjeseca na nepoznatoj lokaciji u karipskoj zemlji.

Organizatori su obećali orgije sa 60 prostitutki, kao i neograničen pristup drogama, a danas su objavili promotivnu video snimku koja prikazuje to četverodnevno seksualno iskustvo detaljnije nego ikad prije.

Snimka počinje s muškarcem koji na ekranu svog računara posmatra djevojke, a zatim ga jedna od njih povuče u ekran na taj rajski otok. Petominutni video prikazuje kako taj muškarac učestvuje u erotskim aktivnostima s djevojkama na plaži i na jahti, igra “striptiz tenis”, “swing odbojku” i učestvuje u orgijaškom golf turniru u kojem pobjednik dobije svih 60 djevojaka samo za sebe na 15 minuta.

Na snimci se vidi i muškarac usred orgija sa grupom žena na krevetu, a vide se i slike restorana u kojem gosti mogu jesti s tijela golih djevojaka.

Broj dostupnih ulaznica za ovaj tulum povećan je s 30 na 50, a zbog velikog je interesa povećan i broj djevojaka koje će ih zabavljati, pa će ih tako umjesto 60 biti 100. Oni koji se odluče na učešće, za ulaznicu će morati izdvojiti oko 10.000 KM.

Drugi “Sex Island” tulum će se održati od 14. do 17. decembra, a u reklami je najavljeno i učešće jedne svjetski poznate muzičke zvijezde, piše Mirror.

Jedan od prošlogodišnjih gostiju je otkrio kako svaki kupac može odabrati dvije djevojke s kojima će provesti cijeli ovaj četverodnevni odmor, a one će mu ispuniti svaku seksualnu želju. Dodao je i da su droge bile potpuno dostupne, a svakom je gostu bilo dopušteno provesti sat vremena s 15 djevojaka istovremeno.

Organizatori su najavili i nagradnu igru u kojoj će dobitnik osvojiti zlatnu kartu koja će mu pokriti sve troškove ovog putovanja.

Drugo izdanje ovog tuluma koji je prošle godine izazvao kontraverze prošlog je mjeseca oglašen na web stranici luksuzne kompanije Good Girls, a organizatori su o njemu rekli da je to “pretvaranje fantazija u stvarnost”.

“Bit će to ispunjenje seksualnih fantazija svakog muškarca, ispunjenje njihovog sna. Bit će to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Ovo je već druga godina da organiziramo ovaj tulum, no sada će na njemu biti puno više toga. Otok će postati predivno mjesto za seks i zabavu”, rekao je glasnogovornik te stranice i dodao da su sve prostitutke zdrave i da nemaju nikakve spolne bolesti tako da gosti mogu uživati u neograničenom seksu s njima.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!