(VIDEO) Za Nenada Čanka Dodik je zločinac, a Đukanović genije: Republika Srpska je zlo, a protest 1 od 5 miliona prevara

Intervju

(VIDEO) Za Nenada Čanka Dodik je zločinac, a Đukanović genije: Republika Srpska je zlo, a protest 1 od 5 miliona prevara

Objavljeno na dan 13.04.2019 - 14:39 | Izvor: USKinfo.ba | oslobođenje.ba


“Ognjena zemlja” naziv je nove emisije koja je od 12. aprila u programu TV1.

Uređuje je i vodi svima dobro poznati Ognjen Blagojević.

Ovog proljeća u Ogiju, kako ga mnogi zovu odmilja, probudila se želja da izađe iz studijskog prostora i prošeta zemljama regiona, u potrazi za zanimljivim pričama i sagovornicima.

Zapravo, “Ognjena zemlja” je serija intervjua sa poznatim i manje poznatim osobama, javnim ličnostima, ali i onima koje to nisu, zaboravljenim, a ujedno veoma dragim likovima koji su obilježili jedan period naših života. Dakle, od političara, a ekipa emisije će se truditi da ih bude najmanje, do intelektualaca, sportista, muzičara, medicinara, kulturnjaka, humanitaraca.

Serijal je otvorio Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Emisija je snimljena u Novom Sadu. Čanak je, kaže Ognjen, bio britak, konkretan, hirurški precizno secirao je dešavanja na Balkanu, otkrio dogodovštine tokom kafanskih svirki i turneja, te kako mu je Miloševićev režim pokušao ući u glavu.

Tokom emisije Ognjen Blagojević je govorio riječi, a Čanak je odgovarao u svom maniru na šta ga te riječi asociraju.

Za Vučića je rekao da je autokrata, za Dodika da je zločinac, a za Đukanovića je rekao da je genije.

Čanka Izetbegović asocira na bivšeg. Srebrenica ga asocira na genocid. Za protest 1 od 5 miliona kaže da je prevara, a za Balkan misli da je bure baruta. O Republici Srpskoj misli da je zlo. O Čoviću i Komšiću nema mišljenje. O Karadžiću misli da ne postoji dovoljno dobra riječ za njega, "jer se takvo zlo već dugo nije vidjelo".

Blagojević ga je pitao postoji li neka osoba koja ga fascinira na Balkanu. Kaže da su to samo dvije. Prva je Milo Đukanović, za koga kaže da je istinski lider koji je pomogao Crnoj Gori, a druga osoba je Stipe Mesić.

Pogledajte zanimljiv razgovor Čanka i Blagojevića:

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!