VIDEO - Zoran Kesić otkrio Vučićevo tajno oružje

SRBIJA

VIDEO - Zoran Kesić otkrio Vučićevo tajno oružje

Objavljeno na dan 23.10.2018 - 00:46 | Izvor: USKinfo.ba | 6yka.com


I niko nije bezbjedan.

Nova epizoda Zorana Kesića bila je dobra retrospektiva na događaje koji su obilježili nedelju. Pričalo se o novoj direktorki muzeja "Nikola Tesla", promoterki Narodnog pozorišta, zgradama sa nižim spratovima koje će povećati natalitet, i naravno Vučiću čije je tajno oružje konačno otkriveno.

Nakon izjave predsjednika republike o rađanju djece i broju spratova, ali i njegove dobro poznate sposobnosti da povećava BPD, glumi veći MMF od MMF-a, Vučić je nedavno pokazao moć da predvidi budućnost. Ne, stvarno, čovek je bukvalno rekao kakvi će biti rezultati redovnih izbora, iako će oni biti za dvije godine.

"Neće dobiti izbore ni 2020, ni 2024. Za 2028. još ne mogu sasvim da predvidim, ali moći ću za dve godine i to da kažem", rekao je Vučić prošle nedelje novinarima u Kraljevu, na otvaranju kompanije Leoni.

- Aleksandar Vidoviti... Mijenja prošlost, predviđa budućnost, rješava vaše stambene probleme, pospešuje plodnost. Za ljubav, za zdravlje, za boljitak, za veći BDP i što je najvažnije... Skida žutu magiju. I ne samo magiju, on bukvalno gdje god vidi žuto, uzme čovek i skine, struže - rekao je Kesić u svojoj emisiji.

Naime, kako je Kesa u "24 minuta" rekao, nije loše što ćemo znati ko će vladati narednih godina.

- Ne toliko zbog nas, naše je već prošlo. Ali zbog ove dece koja će se roditi na niskim spratovima, za njihovo bezbrižno detinjstvo bez stresa. U tim ranim godinama promene su traumatične po klince. Taman se navikne na jednu vaspitačicu i zavoli je, vrtić dovede drugu. Taman se navikne na jednog predsednika, dođe drugi. Ne valja to.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!