Vlada HR objavila na Facebooku: Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe

Od jeseni legalizacija kanabisa u medicini

Vlada HR objavila na Facebooku: Od jeseni legalizacija kanabisa u medicinske svrhe

Objavljeno na dan 07.09.2015 - 11:34 | Izvor: USKinfo.ba | 24sata.info


“Od jeseni legalizacija kanabisa u medicini”. Ta je objava na službenom Vladinu profilu na Facebooku u samo 20 sati otkad je objavljena, dobila gotovo 5000 lajkova, a natpis s tom porukom u zelenom kvadratu s listovima marihuane podijelilo je nešto manje od 500 ljudi.

Broj lajkova zabilježen je juče oko 17.40 sati, ali prema nekim predviđanjima, objava bi mogla postati i rekordna po broju lajkova.

Ali, zasad ipak nije i najpopularnija.

Na prvome mjestu najlajkanijih objava je ona iz marta kada je Vlada obavijestila građane da “i psihičko nasilje u obitelji postaje kazneno djelo”. Ta je objava dobila 7405 lajkova.

Na drugome mjestu po popularnosti je fotografija zahvale vatrogascima koji su gasili vatru na Pelješcu i Korčuli, a snimili su je sami zagrebački vatrogasci. Fotografija koja prikazuje kratki predah iscrpljenih heroja iz srpnja zaradila je 6740 lajkova.

Na trećem je mjestu galerija fotografija vojnog mimohoda u povodu 20. obljetnice Oluje s 5187 lajkova, a na četvrtome objava o kanabisu.

Facebook korisnicima svidjela se i Vladina odluka iz novembra prošle godine da povećaju naknadu za stručno osposobljavanje s 1600 na 2400 kuna, a s 4505 lajkova našla se na petome mjestu. Ovoj top-listi približila se i objava o pomoći izbjeglicama iz Sirije, koja je skupila oko 3500 lajkova, kao i ona o puštanju u promet novog Končareva vlaka koja je osvojila 3390 lajkova.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!