Vlasnik teretane u kojoj je brutalno pretučena djevojka: Deset puta je udario pesnicom u glavu, Sloba Radanović je spasio

NOVI DETALJI

Vlasnik teretane u kojoj je brutalno pretučena djevojka: Deset puta je udario pesnicom u glavu, Sloba Radanović je spasio

Objavljeno na dan 08.07.2021 - 16:18 | Izvor: USKinfo.ba | Dnevni avaz


Jeziva scena odigrala se jučer u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posjetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sjedi za pultom pošto nije zaposlen.

- Nasilnik je prvo pokušao da uđe u pult, na odričan odgovor djevojke koja radi on je uzeo stolicu i gađao je, vrijeđao i prijetio da će je ubiti i potom pobjegao. Odmah smo otišli u policiju da damo iskaz i u tom periodu se on vratio i fizički pesnicama tukao djevojku, nakon toga je uhapšen. Sad sam u situaciji gdje su mi djevojke koje rade uplašene, zovu i roditelji, boje se da opet ne dođe neki ludak - rekao je Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane.

On je prokomentarisao kako se sada osjeća povrijeđena djevojka

- Djevojka je preko 10 puta udarena u glavu, sreća pa su tu bili vježbači koji su priskočili u pomoć. Sloba Radanović je skočio, uhvatio i istjerao iz teretane. Tad ga je policija privela – ispričao je Đorđević.

 Foto: Agencije

 

 TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!