Vranješ prijeti: Ako me Karleuša spomene u negativnom kontekstu, objavljujem fotografije koje joj neće ići u prilog

Ljubavni trokut

Vranješ prijeti: Ako me Karleuša spomene u negativnom kontekstu, objavljujem fotografije koje joj neće ići u prilog

Objavljeno na dan 11.01.2019 - 12:56 | Izvor: USKinfo.ba | hayat.ba


Pjevačici Jeleni Karleuši prijeti još jedan skandal ukoliko bude pominjala fudbalera Ognjena Vranješa jer, kako fudbaler priča prijateljima, on ima najnovije oružje za nju.

Kako Blic saznaje od izvora bliskog fudbaleru zbog skandala koji je isplivao u javnost, a tiče se njegove prepiske sa pjevačicom Ognjen je riješen da ukoliko ga Jelena Karleuša bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu on će se “braniti” kompromitujućim fotografijama koje navodno posjeduje, a koje njoj neće nimalo ići u prilog.

Nakon što se u pojedinim srbijanskim medijima pojavila priča da je Vranješ zaprijetio 'maloj od skandala', i njeni i njegovi fanovi bar u tom slučaju nisu u svađi. Svi bi voljeli da Jelena spomene Vranješa, jer bi je konačno tako vidjeli potpuno obnaženu. 

Do skandala koji je isplivao u javnost došlo je kada je fudbaler Duško Tošić, pjevačicin muž uzeo njen mobilni telefon i u njemu pronašao prepisku sa fudbalerom Anderlehta.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!