Zaposlite se u Istri: Pronađite posao na sajmu zapošljavanja u Zenici 24. januara

Poreč i Umag

Zaposlite se u Istri: Pronađite posao na sajmu zapošljavanja u Zenici 24. januara

Objavljeno na dan 21.01.2019 - 12:52 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Agencija Dekra organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica i u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru u četvrtak 24.01.2019. godine, s početkom u 16:30h.
"Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom 'Plava Laguna', otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi", pozivaju iz agencije Dekra.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

''Plava Laguna'' d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

Tokom 2018. u Plavoj Laguni je radilo više od 200 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plava Laguna u aprilu 2018. održanim u Tuzli, Zenici i Doboju.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj kvalifikovanih i pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, recepcionera, kućnih majstora, sobarica/premačica, čistačica i vrtlara.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev kućnih majstora koji moraju imati relevantnu stručnu spremu). 

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu te podmiruje troškove putovanja do Istre i natrag.
Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u četvrtak 24.01.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Zenici u prostorijama Hotela Zenica, te u Tuzli u prostorijama Bosanskog kulturnog centra.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava laguna''. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao putem prijavnog obrasca OVDJE.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!