Željko Mitrović uručio statuu pobjednici Luni Đogani, pa progovorio o ''Zadruzi 3''

Vlasnik televizije "Pink"

Željko Mitrović uručio statuu pobjednici Luni Đogani, pa progovorio o ''Zadruzi 3''

Objavljeno na dan 09.07.2019 - 08:26 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", prekinuo je nastup pjevačice Maje Berović na zabavi, kako bi uručio statuu Luni Đogani, koja je pobijedila u "Zadruzi 2". Mitrović je u svom izlaganju pomenuo i planove za treći serijal rijalitija, prenosi Telegraf.

- Pripala mi je čast da titulu pobjednika ''Zadruge 2'' predam ja. I pored toga što ja nisam "veliki šef", ja sam samo dio tima. Rekao bih da je moja supruga veći dio. Mnogo sam sretan jer smo sa ''Zadrugom 2'' oborili sve rekorde, 4.200.000 gledalaca je bilo uz nas. ''Zadruga 3'' će imati više lijepog vremena i zbog toga ćemo je prebaciti iznad i ispod vode. Pored ove divne zgrade koja je dobila naziv po imenu moje majke Milenije, otvorit ćemo dva velika studija, jedno će biti Šeksiporovo pozorište, a drugo sportska hala u kojoj će se zadrugari takmičiti. U svakom slučaju, želim da se lijepo provedete večeras i da ostanemo što duže - rekao je Željko Mitrović i dodao:

- A sad Luna! Luna, čestitam ti prije svega pobjedu. Želim da ti od srca predam ovu titulu i neka ti je sa srećom - rekao je vlasnik televizije "Pink".
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!