Žena (52) doživjela srčani udar na festivalu svingera

Worchester

Žena (52) doživjela srčani udar na festivalu svingera

Objavljeno na dan 10.07.2019 - 10:27 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


 

Pedesetdvogodišnjakinja doživjela je srčani udar na najvećem festivalu svingera u Evropi u Worchesteru. Prema pisanju britanskih medija, žena se "preforsirala" i završila u bolnici nakon borbe za dah.

"Doživjela je srčani udar, a ljekari koji su bili u blizini pružili su joj pomoć", rekao je učesnik festivala.

Nesretnu ženu transportirali su u bolnicu, a ostali posjetioci festivala ubrzo su nastavili tamo gdje su stali prije nego što je drama uslijedila.

Ostalih oko 700 svingera su bili šokirani, ali brzo su se vratili svojim aktivnostima. Njoj su ugradili stent i oporavlja se. Šalili smo se da je malo pretjerala - ispričao je jedan od svjedoka", prenosi Daily mail.
Swingsfields jedini svingerski festival u Ujedinjenom Kraljevstvu, traje tri dana.

Neki svingeri koji dolaze na festival često pokušavaju sakriti svoje registracijske oznake na vozilima da ih ne bi neko otkrio. Tri dana provoda prosječno ih košta oko 450 eura. Ko kupi ulaznicu, automatski stiče pravo na šator sa dva kreveta, grijanje, romantične svjetiljke koje se pune preko solarnih panela.

"Swingsfields nije festival seksa. Mi svima pružamo siguran, privatan doživljaj i sve što gosti žele - muziku, zabavu, komediju, barove. Sve što se ovdje nalazi ima licencu i u skladu je sa propisima", izjavili su organizatori.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!