Žestok odgovor SDA na jučerašnji press Vlade - Čitali imena zaposlenih u 2019. i osoba bliskih ''većini'' - Pogledajte video

Stranka demokratske akcije

Žestok odgovor SDA na jučerašnji press Vlade - Čitali imena zaposlenih u 2019. i osoba bliskih ''većini'' - Pogledajte video

Objavljeno na dan 27.12.2019 - 14:33 | Izvor: USKinfo.ba |


Zastupnici Stranke demokratske akcije u Skupštini Unsko-sanskog kantona, organizirali su danas konferenciju za novinare na kojoj su govorili o radu aktuelne Vlade USK-a. 

Osvrnuli su se na jučerašnju konferenciju za novinare koju je održala Vlada USK-a, te kako kažu, nastavili govoriti o temama o kojima premijer USK-a odbija govoriti. 

Najviše je govora bilo o zapošljavanju, pa je tako zastupnik Asmir Ćufurović nabrojao imena osoba za koje tvrdi da su zaposleni od strane vlasti jer su bliski akuelnoj parlamentarnoj većini. 

Na konferenciji su se obratili Jasmin Musić, predsjednik Kluba zastupnika SDA u Skupštini USK-a, te zastupnici Zinaida Hadžić i Asmir Ćufurović.

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!