Direktor Granične policije BiH Zoran Galić primio u posjet zapovjednika EUFOR-a

BiH

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić primio u posjet zapovjednika EUFOR-a

Objavljeno na dan 17.03.2020 - 10:20 | Izvor: USKinfo.ba |


Direktor Granične policije BiH Zoran Galić, 16. marta 2020. godine, primio je u Glavnom uredu GPBiH u posjet zapovjednika EUFOR-a Reinharda Trischaka sa svojim suradnicima.

Na sastanku su razgovarali o aktualnom stanju u vezi migrantske krize i virusa COVID-19. Direktor Galić je istaknuo kako se Granična policija BiH suočava s velikim izazovima radi navedenih globalnih problema te da, unatoč nedostatku kadrovskih i materijalno-tehničkih kapaciteta, ulažu sve napore u zaštiti granice i pridržavaju se svih dogovorenih mjera s ciljem suzbijanja korona virusa. „Situacija se mijenja iz sata u sat pa sukladno tome mijenjamo i poduzimamo sve preventivne mjere. 

U intenzivnoj smo komunikaciji s nadležnim tijelima i ministarstvima unutarnjih poslova susjednih zemalja te obavljamo poslove iz naše nadležnosti, u skladu s dogovorenim mjerama“, istaknuo je direktor Galić. Također, razmatrala su se i odgovarajuća pitanja oko režima prelaska granice EUFOR-a u Bosnu i Hercegovinu.

Direktor Galić i zapovjednik Trischak naglasili su važnost unaprjeđenja suradnje te zaključili da se kvalitetno na globalne probleme može odgovoriti samo uz zajedničku pomoć i suradnju.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!