FOTO+VIDEO - Putin 67. rođendan proslavlja u divljini sibirskih šuma daleko od Kremlja

AVANTURE RUSKOG LIDERA

FOTO+VIDEO - Putin 67. rođendan proslavlja u divljini sibirskih šuma daleko od Kremlja

Objavljeno na dan 07.10.2019 - 10:24 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Ruski predsjednik Vladimir Putin dočekao je svoj 67. rođendan u divljini, daleko od Kremlja, uživajući u planinarenju sa nekoliko svojih kolega zvaničnika.

Slobodni dani rijetka su pojava u Putinovom gustom rasporedu, ali kada uspije da se udalji od posla, obično vrijeme provodi u šumi. Ovaj put, uoči 67. rođendana, ruski lider odlučio se za pohod u sibirske tajge sa nekoliko kolega.

Video snimci koje je objavio Kremlj prikazuju Putina i ruskog ministra odbrane Sergeja Shoiiguija kako se probijaju kroz divljinu u dvosjednom terencu. Također je prikazano i kako se Putin penje uz strmi nagib gdje potom sjedi i uživa u pogledu.

Avanturistička putovanja ruskog lidera uvijek su privlačila pažnju javnosti. Njegove aktivnosti poput podvodnog ribolova, jahanja i lova postale su viralne na interentu te glavni materijal za gifove. Tako je jedan od najpopularnijih memova onaj na kojem Putin jaše konja zajedno sa Barakom Obamom.

Putin svake godine rođendan proslavlja sa porodicom, prijateljima ili kolegama. Prošle godine na današnji dan prisustvovao je meču hokejaške lige, a 2014. također je planinario u sibirskim šumama.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!